• Mini Crêpes 06 49979912

Poffertjeskraam Huren? 

U kunt onze poffertjeskraam huren, we komen overal. Ons (geheime) poffertjesrecept zorgt voor de allerlekkerste poffertjes die met de meeste zorg door onze poffertjesbakkers worden bereid met echte boter en een heerlijk laagje poedersuiker. Onze mobiele kraam wordt binnen een half uur opgezet en afgebroken door onze mensen, zo maken wij uw feest of evenement tot een groot succes.

Ouderwetse poffertjes gebakken op een moderne manier.

Met ons recept is het niet nodig om de smaak van de poffertjes aan te passen, maar met onze moderne poffertjeskraam kunnen we snel heel veel mensen van poffertjes voorzien. Wij hebben plezier in het bakken van onze poffertjes en dat proeft en ervaart u aan onze kraam. Van 50 tot 5000 mensen, wij voorzien iedereen in een mum van tijd van een schaaltje overheerlijke poffertjes.

U kunt onze poffertjeskraam huren, zowel zakelijk als particulier.

Een jubileum, personeelsfeest of -dag? Een feestelijke opening van uw bedrijf of een nieuw pand? Of wilt u uw klanten verrassen op een beurs? Huur ons in om iedereen van heerlijke poffertjes te voorzien. Wij bakken met plezier voor honderden of duizenden gasten in onze mobiele kraam.  Wij regelen alles zelf, als u alleen een plekje heeft voor onze kraam. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een poffertjeskraam huren, bel dan naar 06 49979912 of mail naar info@minicrepes.nl.
poffertjeskraam huren
De poffertjesbakkers van Mini Crêpes weten werkelijk alles over poffertjes. Sinds 1989 bakken zij al poffertjes en in de loop van de tijd hebben zij het beste recept ontwikkeld.
Wist u dat er al poffertjes waren in 1720? Geen wonder dat deze kleine lekkernijen al zo lang bestaan, wie lust er nou niet zo’n overheerlijk schaaltje warme, versgebakken poffertjes met een klontje echte boter en poedersuiker?
Juist in een mobiele poffertjeskraam is hygiëne van groot belang. Niet alleen hebben alle poffertjesbakkers van Mini Crepes een HACCP-certificering*, ze werken uiterst netjes en ze houden de werkplek schoon.